عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

فشار اتحادیه اروپا به آمریکا برای احیای دیپلماسی با ایران

روزنامه وال استریت ژورنال ادعا کرد که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، آمریکا را برای احیای دیپلماسی با ایران تحت فشار قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 12
کد خبر: ۱۸۳۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در خبری مدعی شد که اتحادیه اروپا با درنظر گرفتن پیشرفت‌های هسته‌ای ایران از کاخ سفید خواسته که احیای دیپلماسی با تهران را در برنامه‌ی سیاسی خود قرار دهد.

کشور‌های اروپایی که نگران پیشرفت ایران در زمینه غنی‌سازی اورانیوم هستند، دولت آمریکا را برای احیای دیپلماسی با ایران به منظور جلوگیری از بحران احتمالی در حوزه انژی هسته‌ای تحت فشار قرار داده‌اند.

این فشار‌ها پس از آن صورت گرفت که مذاکرات احیای برجام بعد از ۱۸ ماه به دلیل دخالت‌های رژیم صهیونیستی و اختلافات داخلی بین کنگره و دولت بایدن متوقف شد.

در گزارش این روزنامه گفته شده که آمریکا همچنان به دنبال یافتن راه‌حل دیپلماتیک برای حل مشکل هسته‌ای با ایران است، ولی هنوز راهکاری برای برون رفت از این بحران ارائه نکرده و به همین دلیل اتحادیه اروپا از کاخ سفید خواسته است که هرچه سریع‌تر راه حل دیپلماتیک ارائه دهد.

وال استریت ژورنال تأکید کرده است که مقامات اروپایی نگران هستند که راهکار‌های مربوط به حل مسائل هسته‌ای ایران به بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ موکول شده باشد، ولی مقامات کاخ سفید این ادعا را رد کرده‌اند.

همچنین این رسانه آمریکایی عنوان کرده است که مقامات غربی راهکار «طرح توافق موقت» را به عنوان راه‌حل برون رفت از بحران هسته‌ای با ایران مدنظر دارند.

این در حالی است که گفته می‌شود ایران طرح توافق موقت را رد کرده است و این راهکار برای احیای دیپلماسی به نتیجه نخواهد رسید./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار